Čaje, byliny a jiné >> Nápoje >> Tibi - co že to vlastně je?

Tibi - co že to vlastně je?

Vydáno dne 29. 05. 2005 (10904 přečtení)
Ano, je to skutečně nápoj třetího tisíciletí.....

  ......ikdyž jsou o něm zmínky i v bibli. Tak neuvěřitelně dlouho nám trvalo, než jsme vědecky přišli na tuto pravdu, že Tibi dělá zázraky, které medicína prostě neumí. Vždyť vyčistí naše těla zanesená toxickými látkami, dá jim větší odolnost, neboli imunitu a ještě doplní stále chybějící bioenergii, neboli vitalitu. To se dnes považuje téměř za zázrak, a ten si můžete dělat doma, žádné vaření a za dva dny je vše hotovo. Společenství kvasinek a bakterií používali lidé na celém světě už od pradávna pro výrobu zdravých kvasných nápojů a potravin, zejména různých kefírů. Nápoje, které se kvasným procesem vyrábějí, obsahují velmi vzácné a zajímavé látky, které se v běžné potravě téměř nenachází. Kvasný proces je tím chemickým zázrakem, který to umí. Nápoj Tibi je znám i pod názvem japonské mořské krystaly, živá zrnka, ale také vodní kefír. Krystaly Tibi jsou opravdu živá zrnka, rostou a množí se celkem rychle, stačí jim k životu jen voda a cukr. Proto, aby nápoj kvasil, musíme do něj přidat fíky (zanechávají však za sebou drobná zrnka), nebo sušené švestky (dávají nápoji barvu whisky, ne však její chuť), nebo sušené meruňky (i po důkladném oplachování zůstávají zbytky síření ovoce a dávají nápoji mírně štiplavou chuť), vše předcházející ovoce mohou nahradit i rozinky. Pro zvýšení kyselosti přidáme ještě citron.


  Související články:


[Aktuální známka: 1,95 / Hodnoceno: 57x ]



Autor: [přejato] | Vytisknout článek | Zdroj: www.fisar. net/tibi



Vyhledávání na webu

rozšířené hledání
 

  Podporujeme




Náhodný odkaz
na partnera